Jabadabadoooooo =) Igår var det ”jobbpremiär” ute i den friska luften i Rålis. Vår utomhusträning B.E.S.T är äntligen tillbaka. Det är ju lite speciellt att vara hemma och vara mammaledig när jag är van vid att det går i 220 typ jämt. Så jag måste faktiskt erkänna att jag har längtat efter att få börja jobba 1 timme/v (även om det också är skoj att vara hemma med busrumpan Samuel)! Finns bara ett fåtal saker som ger mig samma lyckorus och energikick som att få träna mina klienter. Särskilt skoj är det utomhus och i en grupp där stämningen typ ALLTID är på topp (visst det förekommer svordomar när det är lite jobbigt)!

Just det här att se människor utveckla sin rörelsebank, självförtroende och att aldrig ge up, ME LIKE! Sen är det alltid lite extra skoj att komma tillbaka efter ett längre uppehåll. Eller som en av mina klienter sa inför passet i går, när vi träffades på stan i måndags. Man vet att det brukar bli hårt i parken när du inte har jobbat på ett tag, du har den där blicken =) Och det var verkligen SKOJ att vara tillbak på jobbet i går och det känns bra att jobba 2,5% framöver! Som barnmorskan sa, en glad Sandra är en glad och bra mamma =)

Sen var det en sak som inte var riktigt lika skoj i går (jag är ju kontrollfreak). Vi brukar sätta upp TRX i några träd i Rålis och så i går när jag kommer dit, så är de smala träden nersågade. Jag kan säga att jag blev rätt paff och tvingades snabbt byta bort flera TRX-övningar. Självklart ordnade et sig efter en kort stunds förvirring. Att döma av de sms som rasat in i dag, så är de flesta rumpor och baksidor rätt vakna i dag, så att skippa några TRX-övningar för benen var kanske inte så dumt trots allt.

Från gårdagens uppvärmning...

Gårdagens uppvärmning

Under promenaden hem i går över Liljeholmsbron gick jag bara och log, glädjekicken och energin från er som var med och slet under passet i kombination av ett riktigt schysst ljus över vattnet, gjorde min kväll! TACK!!

Från Liljeholmsbron i går kväll

Liljeholmsbron i går kväll

I dag på dagen passade jag och mina pojkar även på att ta en lite promenix in till Söder för att fixa extra prylar inför nästa veckas pass. Så nästa vecka är vi redo oavsett överraskningar med träden eller inte.